Teenused Meist KKK
Tööriistad & protsessid
Hinnapakkumine

MEIST: LOKALISEERIMINE KESK- JA IDA-EUROOPA KEELTESSE

Kesk- ja Ida-Euroopa turg on toodete globaliseerimist ja rahvusvaheliseks muutmist sihtivate ülemaailmsete kontsernide ja ettevõtete tähelepanu keskpunktiks. Teistesse keeltesse lokaliseerimine on globaliseerimise strateegia põhielement. Iga ülemaailmse ettevõtte jaoks on hädavajalik, et nende tooted oleksid samas keeles, mida räägib sihtrühm ning rääkida seega klientidega sama keelt. Kesk- ja Ida-Euroopa riigid ja endised Nõukogude Liidu riigid kujutavad endast ühtesid kõige kiiremini arenevaid maailma majanduse turusegmente ning toodete täpne lokaliseerimine selles maailma osas räägitavatesse keeltesse on firmadele, kes soovivad olla ülemaailmsed, lihtsalt hädavajalik.

Petersburg Translation Bureau on pakkunud maailma suurimatele rahvusvahelistele ettevõtetele tõlkimise/lokaliseerimise teenuseid rohkem kui 7 aastat. Meie viidete nimekirja kuuluvad mitmed maailmajuhtivad globaalse lokaliseerimise turu liikmed.

Meil on tugev juhtkond, suurepärased tõlkimise ja tootearenduse ressursid ja sisemised protsessid, mis vastavad kõige rangematele tööstusstandarditele. Kasutame kõige uuenduslikemaid tehnoloogiaid ja tööriistu, et tagada ühtsus ja vähendada oma klientide tõlkekulutusi.

Meie laiaulatuslik kogemustepagas võimaldab meil oma klientide vajadusi põhjalikult mõista. Meil on olemas kõik saadavalolevad vahendid, et pakkuda kohandatud, kuluefektiivset lahendust, mis on täpselt selline, mida meie klient Kesk- ja Ida-Euroopa turul ettevõtluse arendamiseks vajab.

PTB teeb alati vastavalt kliendi eelistustele terminoloogia ja stiili korrigeerimise osas kliendiga tihedat koostööd, esitades küsimusi, kui miski pole selge ja pakkudes lahendusi, et saavutada täiuslik, lokaliseeritud toode.

PTB Eurotransl OÜ
Pae tn 21, Tallinna linn, Harju maakond, 11415